Άρωμα σπάρτο.

10,00 

Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

Κωδικός προϊόντος: ΑΘΑ-ΣΠΑΡΤ 1 Κατηγορίες: , Ετικέτες: , ,
Περιγραφή

Όταν διακονούσα στην τραπεζαρία,στο μαγειρείο,στην αποθήκη τροφίμων(στο δοχειό ),στο φούρνο,στο θυρορείο,στο φαρμακείο και στο αρχονταρίκι,τηρούσα την υπακοή του γέροντα .Δεν λουζόμασταν.Με τον ιδρώτα καθαρίζαμε το σώμα και αλλάζαμε τα εσώρουχα χωρίς να βλέπουμε το σώμα.Στην Ιερά Μονή Φιλοθέου έγινα δόκιμος το 1977 στην ηλικία των 17 ετών.Ο γέροντας είθελε να μας φυλάξει από το σαρκικό που ως νέοι ήταν αδύνατο να μην είχαμε.

Ένα καλοκαίρι είμουν στην Κύπρο για να συγκεντρώσω χρήματα για να φτιάξω το κελλί μου.Τον Άγιο Γεώργιο Φανερωμενο τον παρέλαβα ερήπειο.Είμουν πολύ υδρωμένος και νομίζω ότι ο ιδρώτας θα ήταν “εμφανής”στην φιλόλογο που μου διόρθωνε τα κείμενα του λευκώματος  “Τριετής απολογία” που ετοίμαζα.Οι θερμοκρασίες της Κύπρου δεν έχουν σχέση με το Άγιον Όρος.Μου είπε,αν είμουν μοναχή εγώ θα λουζόμουνα.Ντράπηκα.Άρχησα να τα βλέπω τα θέματα ποιό ανθρώπινα .
Βρέθηκα άλλη φορά σε έναν χώρο που προωθούσαν σε ξενοδοχείο κάποια προϊόντα.Με πήγε ένας Αθηναίος εργοστασιάρχης που γνωρισθήκαμε στην Ιερά Μονή Φιλοθέου.Η παρουσιάστρια μίλησε για τις φερομόνες που έχουν κάποια κοσμικά αρώματα.

Ενδιαφέρθηκα να μάθω πως θα παρασκευάζω αρώματα σε σπρέι που να έχουν σχέση με λουλούδια και με συνθέσεις που να έχουν σχέση με τον δικό μας χώρο.Για τον επιτάφιο,για τα τζάμια των εικόνων,για τα ρούχα μας κλπ.Μου άρεσε όταν μπήκα στο αμάξι κάποιας Κύπριας διότι ήταν καθαρό και μύριζε όμορφα.Όλα αυτά αποτελούν πολιτισμό.

Άρχισα να δουλεύω τα αρώματα που κάνουμε λιβάνι.Επειδή εισπνέονται οι εταιρείες θα ελέγχονται πιστεύω.

Έτσι αρκετά χρόνια κάνω και αυτά τα προϊόντα.

Οι ηλικιωμένοι δεν χρειάζονται τις φερορμόνες.Τα ρούχα των παιδιών  μας ας τα μυρίζουμε με γιασεμί,με γαρδένια και τριαντάφυλλο.

Το βυζαντινό,το σπάρτο , το άνθος της Άνοιξης και το μύρο να μυρίζουν τα αμάξια μας .

Οι ερωτευμένοι γιατί να μη δοκιμάσουν και τα αγνά για να μάθουν ότι οι ανθρώπινες έλξεις δεν δυναμώνουν από τις χημικές φερορμόνες ,αλλά από την Θεία Χάρη;

Αξιολογήσεις (0)

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Άρωμα σπάρτο.”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *